ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΙΣΕΜΑ

ΠΡΩΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΣΕΒΕ) ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ Σ.Ι.Σ.Ε.Μ.Α

Μετά την διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου των μηχανικών αυτ/των που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Μαρτίου 2015, η Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μηχανικών Αυτοκινήτων, ενισχύθηκε σε σχέση  με τις προηγούμενες εκλογές που είχε 75 ψήφους και 6 από τις 11 έδρες, με 86 ψήφους έναντι 58 της Ανεξάρτητης Συσπείρωσης Μηχανικών από τις 148 στο σύνολο, καταλαμβάνοντας την πλειοψηφία με 7 από τις 11 έδρες του Δ.Σ

Με βάση το σύνολο των ψηφισάντων ο ΣΙΣΕΜΑ εκλέγει στα παραπάνω όργανα,7 αντιπροσώπους στην ΟΒΣΑ & ΕΟΒΕΑΜΜ αντίστοιχα, εκ των οποίων 4 με την ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΒΣΑ

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωνατείων Αθήνας, ύστερα από απόφαση της  Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν την:

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στα γραφεία μας,

ΠΑΤΟΥΣΑ 3 – Πλ. Κάνιγγος στον 6ο όροφο.

Οι ώρες ψηφοφορίας θα είναι από τις 10 το πρωί  - 9 το βράδυ.

 

 

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σήμερα 10/11, αύριο 12/11 και μεθαυριο 13/11 από τις 5μ.μ. - 9μ.μ.

θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων και εκπροσώπων

της ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Οι εκλογές θα γίνουν στην Αίθουσα του Σωματείου Ιδιοκτητών Τριτώνων Φορτηγών (ΣΕΙΤΦΑ)

 Ιωαννίνων 6 & Πέτρας, Κολωνός

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

          Η πλειοψηφία της ΠΟΣΕΗ, όλη αυτή την περίοδο, κινήθηκε μεταξύ στήριξης και ανοχής αυτής της πολιτικής. Συμβιβάστηκε, όπως και η ΓΣΕΒΕΕ με την πολιτική της συγκυβέρνησης, ...

 ...  Εκ διαμέτρου αντίθετα κινήθηκαν, συνδικαλιστές και συνάδελφοι που συσπειρώνονται και αγωνίζονται με το πλαίσιο πάλης της ΠΑΣΕΒΕ, που παλεύουν σε αγωνιστική, αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση. Συγκέντρωσαν δυνάμεις αυτοαπασχολούμενων συναδέλφων, οργάνωσαν και πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις, με ολοκληρωμένο πλαίσιο διεκδίκησης για την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής πολιτικής, για την αναδουλειά, τη φοροληστία, τη διάλυση του ΟΑΕΕ, για τη στήριξη συναδέλφων που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο κατασχέσεων, που έμειναν ανασφάλιστοι λόγω οφειλών στο ταμείο, που έμειναν χωρίς ρεύμα λόγω διακοπής από τη ΔΕΗ.

 ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΑΤΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Η Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και περιχώρων, καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση στις 27/03/2014 στις 10 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια» (Πανεπιστημίου 52) .

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ

Συνάδελφοι αυτοαπασχολούμενοι Υδραυλικοί,

Οι εκλογές του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας θα διεξαχθούν Τετάρτη 2/4/2014 και από ώρα  07:00 το πρωί έως 20:00 το απόγευμα στα γραφεία μας (Π. Ράλλη & Σαλαμινίας 9).

Καλούμε τους Συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους Υδραυλικούς να στηρίξουν τις αντιμονοπωλιακές δυνάμεις που συσπειρώνονται στην Π.Α.Σ.ΕΒΕ και να στηρίξουν με την ψήφο τους, το Αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της: “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ”.

Συνάδελφοι, αυτοαπασχολούμενοι Υδραυλικοί,

Με τη συμμετοχή μας  ισχυροποιούμε  το Σωματείο μας,  οργανώνουμε την πάλη μας και συνεχίζουμε στην ίδια Αγωνιστική κατεύθυνση ενάντια των ασκούμενων αντιλαϊκών πολιτικών που καταστρέφουν τη ζωή μας.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Η.Ε.Α.

Στις 12 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Η.Ε.Α. όπου υπερψηφίστηκαν τα παρακάτω ψηφίσματα γαι το φορολογικό και το ασφαλιστικό ΕΔΩ

Στη συνέλευση η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενότητα του Σ.Ε.Η.Ε.Α. κατέθεσε την εκλογική της διακήρυξη ΕΔΩ