ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους επαγγελματίες και παραγωγούς  πωλητές  των λαϊκών αγορών, ότι μετά από πολύμηνη, αλλά και αξιέπαινη  προσπάθεια πρωτοπόρων  συναδέλφων που λειτουργούν και εργάζονται στις λαϊκές  αγορές, μετά από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν δεκάδες συνάδελφοι συγκροτήθηκε  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της ΠΑΣΕΒΕ στις ΛΑ΄Ι΄ΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. (ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ε.Κ.Π.

Σήμερα γίνεται η ευρεία σύσκεψη που οργανώνουνε οι γραμματείες Αττικής του ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ, ΜΑΣ τη Δευτέρα 15/9, στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, 6μ.μ. (ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19),προκειμένου να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη της 2μηνης δράσης μας με αιχμή την Ανεργία, η οποία θα κορυφωθεί με το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1ηΝοέμβρη, στην Αθήνα. Σε καλούμε να πάρεις μέρος.

Η Γραμματεία Αττικής της ΠΑΣΕΒΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΘ

Χιλιάδες εργαζόμενου λαού, κίνησαν από κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, αλλά και των νομών της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας και διαδήλωσαν με αφορμή την ΔΕΘ το Σάββατο 6/9, το απόγευμα. Διαδήλωσαν συγκροτημένα, πίσω από τα πανό των σωματείων τους, των Επιτροπών Αγώνα, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ, του ΜΑΣ, των λαϊκών επιτροπών.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΒΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ  http://pasevethes.blogspot.gr/2014/09/blog-post_7.html

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προσκληση σε συζήτηση για τα ΧΡΕΗ την ΦΟΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ απευθύνει η Γραμμ. Θεσ/νίκς της ΠΑΣΕΒΕ μαζί με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ . ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7 μμ, ΕΓΝΑΤΙΑ 6 ,– 1ος (ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ)

 «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΑΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ;  ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;»

 

ΑΘΗΝΑ: Σε συγκέντρωση ενάντια στις κατασχέσεις καλεί η Επιτροπή Αγώνα ΤΑΞΙ για την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη στις 10 το πρωί, στο ΚΕΑΟ (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) της Αθήνας, Αγ. Κων/νου 16, Ομόνοια.

"Συνάδελφε αυτοαπασχολούμενε ταξιτζή, εσύ που περιμένεις με τις ώρες στις πιάτσες τον πελάτη, πάρε την υπόθεση της επιβίωσής σου, στα χέρια σου. Μπες στον αγώνα να τους χαλάσουμε τα σχέδια."

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Την ίδια μέρα, Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη,  στις 7 το απόγευμα η Γραμματεία Αττικής καλεί σε σύσκεψη, στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24 στον 3ο όροφο) με θέμα: "Προετοιμασία της δράσης του αντιμονοπωλιακού κινήματος των ΕΒΕ ενάντια στην πολιτική Μονοπωλίων - Ε.Ε. - Κυβέρνησης που εξοντώνει χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους."

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών, των Σωματείων, των Ενώσεων, των Επιτροπών Αγώνα καθώς και μεμονωμένοι συνδικαλιστές.

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΕΘ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014, 6 μμ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Αυτοαπασχολούμενε έμπορα, βιοτέχνη, επαγγελματία, αυτοκινητιστή

Τι περιμένεις;

…να σε λυπηθούν όσοι υπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα στο εμπόριο, τη μεταφορά, τις κατασκευές, τον τουρισμό;

Για την Ε.Ε. και την κυβέρνηση είσαι «ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ». Το ξεπέρασμα της κρίσης, σχεδιάζεται με σένα άνεργο, ανασφάλιστο, επαίτη και καταχρεωμένο. Οι υπηρέτες των μεγάλων συμφερόντων μάχονται για να  θωρακίσουν την κερδοφορία των αφεντικών τους. Όσο αυτοί θα φτιάχνουν ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, εσύ θα ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΣ…

Όλα τα μέτρα που ήρθαν (κατασχέσεις, φορολογικό, ασφαλιστικό, απελευθέρωση επαγγελμάτων, επαγγελματική μίσθωση, κυριακάτικη αργία κ.ά.) δεν επιδέχονται μερεμέτια. Ήρθαν για να μείνουν και όταν φύγουν τα μνημόνια, με ή χωρίς πλεόνασμα, με ή χωρίς Ανάπτυξη!

ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 8:00 ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ

 

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Η Γραμματεία Αττικής καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 10 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ (Καποδιστρίου 24 στον 3ο όροφο) με θέμα:

"Προετοιμασία της δράσης του αντιμονοπωλιακού κινήματος των ΕΒΕ ενάντια στην πολιτική Μονοπωλίων - Ε.Ε. - Κυβέρνησης που εξοντώνει χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους."

Στη σύσκεψη καλούνται να συμμετέχουν αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Δ.Σ. των Ομοσπονδιών, των Σωματείων, των Ενώσεων, των Επιτροπών Αγώνα καθώς και μεμονωμένοι συνδικαλιστές.

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά το παρόν στο πρώτο αγωνιστικό ραντεβού του φθινοπώρου, στις πικετοφορίες που διοργανώνονται στις γειτονιές της Αθήνας το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη.

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ

ΗΠΑΣΕΒΕ Νομού Μεσσηνίας καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας, για την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων από το πρωί του Σαββάτου 30 Αυγούστου ως τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Αυγούστου, σε ένα «event» με την ονομασία «Λευκές Νύχτες»,  σημειώνοντας:

«Ο υποτιθέμενος στόχος των εκδηλώσεων είναι η τόνωση(!) της αγοράς. Η πρόταση του Δήμου Καλαμάτας γίνεται ο "Δούρειος Ίππος" που μεθοδεύει την απελευθέρωση του ωραρίου και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Η παραπάνω απόφαση σε συνδυασμό με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, σηματοδοτούν τη θύελλα που έρχεται.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...